Over Interim2day

Structureel een goede communicatie met iedere klant, dat wil iedere organisatie. Voor dat dit mogelijk is moet de structuur op poten staan en de processen soepel en doeltreffend verlopen. Zeker dat laatste is voor veel organisaties een uitdaging, waardoor het lastig wordt om de verwachtingen van klanten te managen. Interim2day brengt organisaties met zo’n capaciteitsprobleem en ervaren interim professionals samen. Interim klantcontact- of commerciële managers met aantoonbare ervaring maken dagelijks het verschil voor onze opdrachtgevers. Lees hier hoe we dat doen.

Uniek

Klantcontact is overal: bij profit, non-profit en overheidsorganisaties. Vaak vindt dit multi-channel plaats en liggen er al CRM-systemen, die gebruikt worden. Opdrachten, die te maken hebben met het contact tussen de organisatie en uw klant, vervullen we met inzet van een interimmer met de juiste expertise. Interim2day is een van de weinige interimbureaus dat zich specifiek richt op deze niche. Onze aanpak maakt ons écht uniek.

Altijd persoonlijk

Of het nou een reorganisatie of een coachingstraject betreft: de juiste match vormt het fundament voor het beste resultaat. Onze visie is gericht op transparantie en persoonlijk contact. Om dit te bewijzen maken we geen gebruik van tussenliggende accountmanagers of vaste formats waarin we werken. In plaats daarvan maken we liever een afspraak om uw situatie beter te begrijpen. Lees meer over onze garanties. Aan het worstelen met een klantproces of op zoek naar iemand die morgen al moet starten? Bel Jan.