Wij brengen vraag en aanbod samen
Interim2day richt zich op het samenbrengen van vraag en aanbod van interim capaciteit op het gebied van (commercieel) klantcontact. Hiervoor is een gedegen bestand van Interim Professionals opgebouwd met aantoonbare relevante kennis en ervaring binnen het vakgebied.
Objectief in interim management
Interim2day huurt voor u een ervaren manager in, die past bij uw opdracht. Denk hierbij aan het tijdelijk invullen van openstaande vacatures, het begeleiden van een reorganisatie of het opzetten van een nieuw verkoopkanaal. Interim2day is objectief en kan de beste Interim Professional voor de opdracht aanbieden. We bieden onafhankelijke capaciteit aan. U kunt daardoor een keuze maken op basis van competenties en ervaring. Deze manier van het samenbrengen van vraag en aanbod, in combinatie met het bieden van coachende ondersteuning aan de Interim Professional, maakt Interim2day uniek in haar soort.
Persoonlijk contact is cruciaal
Persoonlijk contact met de opdrachtgever is voor Interim2day van cruciaal belang om een juiste match tussen Interim Professional en opdrachtgever te maken. Tijdens het intakegesprek worden zowel de kaders van de opdracht als het gewenste profiel gezamenlijk vastgesteld. Zo kan gericht naar de juiste persoon worden gezocht. Een intensief persoonlijk gesprek met vooraf door Interim2day geselecteerde kandidaten zal resulteren in de juiste Interim Professional op de juiste plek. Onderwerpen als relevante ervaring, persoonlijke ambitie, visie, maar ook levenservaring komen aan bod. Zo komt de juiste match tot stand. Interim2day is een samenwerkingsverband van Jeroen Dietvorst & Jan de Zeeuw. Dit tweetal heeft een gezamenlijke kennis en ervaring van meer dan 75 jaar op het gebied van klantcontact. Deze kennis en kunde deelt Interim2day met haar Interim Professionals en klanten.